Vragen? Bel ons gerust: (0)9 245 65 45
FR

Heeft u last van
wervositeit?

wer·vo·si·teit (de; v)
Het zich ongemakkelijk en nerveus voelen omwille van nevenzaken die niets met de werfactiviteiten te maken hebben, zoals aanwezigheidsregistratie.

Alternatief: werfositeit, wervociteit, werfociteit.

U bent werkgever

Wervositeit door aanwezigheidsregistratie kan de dagelijkse activiteiten op de werf ernstig belemmeren. Voorkom stress en boetes voor u en uw werknemers. Dit is het moment om actie te ondernemen.

Vind de oplossing

U bent werknemer

Het zijn geen gemakkelijke tijden voor u. Eén keer fout registreren en u riskeert een boete van minimaal 600 euro. Wees gerust, de oplossing is nabij. Er bestaat een oplossing die uw klachten als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

Waarschuw uw baas

Uw baas heeft het beste met u voor, echt waar. Maar misschien is hij simpelweg niet op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiele hard- en software. Stuur uw baas hieronder een berichtje om hem of haar te attenderen op dé oplossing voor wervositeit.

Beste [Naam werkgever],

We zien dat uw bouwonderneming een verhoogde kans heeft op wervositeit.

wer•vo•si•teit (de; v)
Het zich ongemakkelijk en nerveus voelen omwille van nevenzaken die niets met werfactiviteiten te maken hebben, zoals aanwezigheidsregistratie.

We willen u er graag op attenderen dat er sinds kort een remedie bestaat tegen deze aandoening als gevolgen van Checkinatwork. Het verlicht de bovengenoemde klachten vrijwel direct en is tevens in staat boetes van de RSZ te voorkomen voor zowel u als uw werknemers.

Op www.wervositeit.be kunt u er meer over lezen.

Alvast succes,

ITmobile namens [Naam werknemer]

Dé remedie tegen wervositeit als gevolg van Checkinatwork

De geautomatiseerde aanmeldingsregistratie van ITmobile is het meest gebruiksvriendelijke systeem voor de bouw: geen moeite, geen onduidelijkheid.

De geavanceerde oplossing van ITmobile werkt met boordcomputers, persoonlijke RFID-passen en GPS. Hiermee besparen bouwondernemingen manuren, dubbel werk en eventuele boetes.

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Geen manuele acties door medewerker in het voertuig anders dan aanmelden;
  • Aanmelden met RFID- pas, zonder projectnummers;
  • Geen onduidelijkheid door automatische registratie;
  • Exacte werktijden tot op de seconde nauwkeurig, van aankomst tot vertrek;
  • 100% accuraat en veilig;
  • Gedetailleerde rapportages met FieldDesk.

 

Meer informatie over aanwezigheidsregistratie op de werf? Vul uw e-mailadres in en ontvang ons online magazine:

Maak een afspraak

Wanneer u hieronder uw contactgegevens achterlaat, zullen wij contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. We komen graag langs om onze oplossing te demonstreren.